Aleksi Riuttala

”KUIVA TALOUSIHMINEN”

Aleksi on innokas kuntosalin kuluttaja ja musiikin harrastaja. Myös äänikirjat, verkostoitumistilaisuudet ja matkustelu ovat Aleksin sydäntä lähellä. Musiikin saralla Aleksi löytää itsensä usein tilanteesta, jossa täytyy esiintyä laulun kera. Useimmiten myös kitara eksyy rämpyteltäväksi.

Aleksi tituleeraa itseään usein “kuivaksi talousihmiseksi”, käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Aleksi hoitaa sekä FinProma Oy:n talousasiat että peräänkuuluttaa lempeästi asiakkaille tehtävissä töissä talouden, projektihallinnan ja strategisen kokonaisuuden näkökulmaa.

  • koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, ekonomi ja hallintotieteiden kandidaatti sekä kiinteistö- ja projektipäällikkö (FMA) ja YAT.
  • talousjohdon sekä kiinteistöjohtamisen kokemusta yksityiseltä ja julkiselta puolelta muun muassa talouspäällikön, kirjanpidon sekä verotuksen tehtävistä

Lauri Tuohimaa

”TARKKA TEEKKARI”

Lauri on innokas perheenisä sekä tiedonjanoinen lukutoukka (tai kirjakettu). Yrityspuuhien, lukemisen ja perheajan lisäksi Lauri nauttii erilaisista asiantuntijatapahtumista.

Aleksi tituleeraa Lauria usein tarkaksi teekkariksi tai insinööriksi (DIPLOMI-INSINÖÖRI!), mikä kertonee siitä, että Lauri kantaa vastuun asiakkaidemme kiinteistöjohdollisista asioista (rakennusprojektit, ylläpidon johtamisen järjestäminen tms). Tässä Lauria tukee monipuolinen työkokemus sekä diplomi-insinöörin tutkinto rakennustekniikasta. Lauri on myös puuhastellut itselleen kirjaimet IAT, jotka viittaavat isännöitsijän ammattitutkintoon. Edellisten lisäksi Lauri on puuhaillut itselleen FMA-kiinteistöpäällikön tutkinnon.

  • koulutukseltaan diplomi-insinööri, IAT, YAT ja FMA.
  • kokemusta muun muassa kiinteistöpäällikön tehtävistä ja isännöinnistä, rakennusalalta työnjohdosta, hankinnasta ja rakennustarvikemyynnistä

Jukka Hammarén

  • Projekti-insinööri, rakennusinsinööri

  • jukka.hammaren@finproma.fi

Jukka toimii projekti-insinöörinä kiinteistötoimen hankkeissa. Koulutukseltaan Jukka on rakennusinsinööri.

Henri Korhonen

Henri on insinööriksi valmistunut rakennuttamisen asiantuntija, jolla on vuosien kattava kokemus rakennuttamisesta ja projektimaailmasta. Henri toimii projekti-insinöörinä kiinteistötoimen hankkeissa.

Arttu Salminen

  • Kiinteistöpäällikkö (harj.), AMK-insinööri (valm.)

  • arttu.salminen@finproma.fi

Arttu toimii kiinteistöhallinnon ja -tekniikan tehtävien parissa. Työn ohella Arttu opiskelee AMK-insinööriksi suuntautuen kiinteistö- ja rakennustekniikkaan.

Linda Riuttala

  • Projektityöntekijä, HTM (valm.)

Tulossa esittely..

Elina Lindström

Tulossa esittely