Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tarjoamme yhdessä rakennettuja strategisia ratkaisuja ja tuemme niiden toteutusta käytännön projekteissa.

Kiinteistöpäällikkö

-palvelumme palvelee kiinteistöjen ylläpidosta investointeihin ja hankkeisiin sekä niiden projektijohtamiseen.

Kiinteistöpäällikkö-palvelumme huolehtii siitä, että kiinteistösi ovat terveellisiä, turvallisia ja tarkoituksenmukaisia.

Miten voimme palvella sinua?

Valitse sinua kuvaava ratkaisu:

Tuotamme muun muassa strategisen kiinteistöjohtamisen ja rakennuttamisen palveluja sekä toimintalähtöisiä skenaarioselvityksiä.

Kiinteistöstrategia–FinProma

Kiinteistöstrategia

Kiinteistöstrategia voidaan laatia kiinteistöstrategiana, toimitilastrategiana tai toimitilaohjelmana, joka pitää sisällään ainakin seuraavat osa-alueet: toimintaympäristö- ja nykytila-analyysi, tavoitteet ja salkutus sekä toimenpideaskelmerkit.

Skenaarioselvitykset

Skenaarioselvityksen voi tehdä mistä tahansa toimitilasta ja kiinteistöstä.

Selvitys helpottaa perusteltujen esitysten tekemistä toimitilojen, rakennusten ja kiinteistöjen tulevaisuudesta, kehityksestä tai kohtalosta.

Rakennuttaminen

FinProman rakennuttamistiimi on valmiina auttamaan teitä rakennuttamiseen ja projektinjohtoon liittyvissä asioissa.

Rakennuttamistiimistämme löytyy laajaa osaamista eri projekteja ja urakkamuotoja varten.

Kiinteistötekninen talous- ja tarvesuunnittelu

Kiinteistökatselmuksen tavoitteena on muodostaa puolueeton kokonaiskuva kiinteistöstä ja selvittää rakennuksen korjaus- ja tutkimustarpeet. Katselmuksen osana laaditaan pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS).

Näin me hahmotamme kiinteistötoimen. Katso video alta!

Kiinnostaisiko sinua työkalut kiinteistömassanne kokonaisvaltaiseen hallintaan?

Kolme askelta kiinteistökantanne hallintaan.
Lataa tästä ilmainen opas!

Asiakaskokemuksia

”Meillä ei pienenä organisaationa ole mahdollista tehdä kaikkea työtä itse. FinProma Oy:n kanssa yhteistyö sujui erinomaisesti alusta asti, he laativat meille laadukkaan kiinteistöstrategian sovitussa aikataulussa. Yhteinen näkemys strategian sisällöstä tuli nopeasti ja minua pidettiin ajan tasalla projektin aikana. Tästä syystä minun oli helppo luottaa siihen, että saamme sisällöllisesti hyvän kiinteistöstrategian, jota voimme hyödyntää tulevina vuosina.”

Niko Kujala, Kaskisten kaupungin rakennusinsinööri

”Urjalan seurakunta halusi kehittää seurakunnan talouden ja kiinteistöjen hoitoa. Kun sitten löytyi yhteistyökuvioksi Seuris-palvelut / FinProma Oy niin päästiin tilanteeseen, missä ostamme vain sen mitä tarvitaan mutta saamme pelkän talousjohtamisen lisäksi myös asiantuntevan palvelun kiinteistöjen ja myös verotuksen osalle. Pienenä seurakuntana tällainen ketterä ja innovatiivinen toimintamalli on erinomainen. Suosittelen.”

Timo Kumpunen, Urjalan seurakunnan kirkkoherra

”Meidän seurakunnassamme oli meneillään henkilöstöstrategian päivittäminen. Tilasimme Seuris-palveluilta (FinProma Oy:ltä) strategiaan liittyvän täsmäkartoituksen kirkkoneuvoston päätöksenteon pohjaksi. Saamamme raportti esityksineen oli selkeä ja konkreettinen. Raportti vastasi hyvin tarpeitamme ja sai paljon kiitosta valtuutetuilta. Voin suositella Seuris-palvelut / FinProma Oy:n palveluita käytettäväksi seurakuntahallinnossa!”

Timo Vettenranta, Ikaalisten seurakunnan talouspäällikkö

Tietoa meistä

Strategista kiinteistöjohtamista ja rakennuttamista.

Toimintamme kattaa kokonaisvaltaisesti kiinteistötoimeen liittyvät taloudelliset, tekniset ja hallinnolliset kysymykset.

Ota yhteyttä!

Aleksi Riuttala