Taloyhtiöiden hankkeet

Tarjoamme taloyhtiöille rakennuttajakonsultin palveluita korjaushankkeisiin. Hoidamme näihin liittyvät rakennuttamis- ja valvontatehtävät sekä hankkeiden tarveselvitysvaiheen ohjaus- ja hankesuunnittelutehtävät.

Kuvaus palveluistamme rakennuttajakonsultin ja valvonnan saralta

 • Tarjoamme taloyhtiöille rakennuttajakonsultin palveluita korjaushankkeisiin. Hoidamme näihin liittyvät rakennuttamis- ja valvontatehtävät sekä hankkeiden tarveselvitysvaiheen ohjaus- ja hankesuunnittelutehtävät.

 • Viime aikoina olemme olleet rakennuttajakonsulttina mukana muun muassa seuraavanlaisissa projekteissa:

  • Lämmitysjärjestelmämuutoksia, esim. öljylämmityksestä maalämpöön.
  • Lämmitysjärjestelmän saneerauksia, esim. kaukolämmönvaihtimen uusiminen tai paikanmuuttaminen.
  • Käyttövesiputkiston saneeraus
  • Katto- ja julkisivuremontit
  • Valesokkeliremontti
  • Sadevesi- ja salaojaremontit
  • Erilaisia peruskorjaushankkeita

Keskustelemme mielellämme kanssanne tarkemmin!

Lauri Tuohimaa

 • (+358) 45 1363586

 • lauri.tuohimaa@finproma.fi

Miksi meidät kannattaa valita yhteistyökumppaniksenne?

Mitä lisäarvoa tuotamme ja mitkä ovat vahvuutemme?

Teknisten asioiden lisäksi olemme toimineet taloyhtiömaailmassa talouden ja hallinnon kysymysten parissa, minkä vuoksi kykenemme hahmottamaan hankkeet taloyhtiön isännöitsijän, hallituksen ja yhtiökokouksen ”saappaista käsin”. Näin ollen voimme tehdä tarkoituksenmukaista yhteistyötä isännöitsijän kanssa laadukkaiden esitystekstien ja päätösesitysten saralla sekä esimerkiksi tukea isännöitsijää hankkeiden aiheuttamien vastike- ja budjettipainelaskelmien laskemisessa.

Huomioimme teknisten asioiden lisäksi kokonaistalouden, hallinnon ja juridiikan näkökulmat, minkä vuoksi olemme rakentaneet tiimimme siten, että siinä on edustettuna laaja- alaista koulutuspohjaa, kuten mm. rakennustekniikan insinööritutkintoa, ekonomin tutkintoa, diplomi-insinööritutkintoa, hallintotieteen tutkintoa sekä tohtoritason tutkintoa.

Ota yhteyttä!

Jatketaan keskustelua!

Voit jättää alla olevaan viesti-kenttään tarjouspyynnön kohteen ja hankkeen tiiviillä kuvauksella.

Palautelomake

Taloyhtiöiden hankkeiden tueksi sopisi esimerkiksi

Työmaavalvonta

Tuotamme asiantuntevaa työmaavalvontaa korjaus- ja uudisrakentamisen hankkeisiin. Työmaavalvonnalla palvelemme kaikkia hankkeen osapuolia ja varmistamme tilaajan tavoitteiden ja kustannusten toteutuminen suunnitelmien mukaisesti.

Kunnossapitotarveselvitys ja PTS

Taloyhtiön kunnossapitotarveselvitykseen ja PTS:ään sisältyvän kiinteistökatselmuksen tavoitteena on muodostaa puolueeton kokonaiskuva kiinteistöstä ja selvittää rakennuksen korjaus- ja tutkimustarpeet.  Teknisten, taloudellisten ja toiminnallisten seikkojen lisäksi on hyvä huomioida se, että Asunto-osakeyhtiölaki edellyttää, että hallituksen kunnossapitotarveselvitys esitetään varsinaisessa yhtiökokouksessa. Kunnossapitotarveselvitysvaatimukseen voidaan vastata tarkoituksenmukaisesti pitkän tähtäimen suunnitelmalla (PTS).