Toimimme seurakuntanne tukena kiinteistötoimen asioissa

Yhteistyössä johdon ja luottamushenkilöiden kanssa, jotta seurakunnallanne olisi käytössään oikea-aikaista, täsmällistä asiantuntija-apua nyt ja tulevaisuudessa!

Seuris-palvelut by FinProma Oy.

Seurakunnat ovat tehneet yhteistyötä kanssamme erityisesti näissä

Skenaarioselvitykset

Toimintavaihtoehtojen skenaarioselvityksessä tutkitaan seurakunnan toiminnot ja niihin liittyvät tilatarpeet, analysoidaan mahdolliset nykyiset tilat sekä selvitetään vaihtoehdot tilatarpeiden täyttämiseksi. Selvityksessä kuvataan eri vaihtoehtojen – kuten kohteen saneerauksen, uuden rakentamisen tai korvaavien tilojen hankinnan – ”plussat ja miinukset”. Vaihtoehtoisia tilaratkaisuja vertaillaan taloudellisista, toiminnallisista ja teknisistä näkökulmista. Skenaarioselvitys toimii myös hyvänä tarveselvityksenä.

Kiinteistöstrategia–FinProma
Kiinteistöstrategia

Kiinteistöstrategiassa laaditaan nykytilakuvaus kiinteistökannasta ja toimintaympäristöstä sekä niiden muutoksesta. Kiinteistöstrategiassa asetetaan tavoitteet tulevaisuuden kiinteistökannalle. Kiinteistöt salkutetaan sovituin mittarein eri salkkuihin. Kiinteistöstrategian toimeenpanemiseksi ja toteuttamiseksi laaditaan konkreettiset toimenpideaskelmerkit.

Rakennuttaminen

FinProman rakennuttamistiimi on valmiina auttamaan teitä rakennuttamiseen liittyvissä asioissa. Rakennuttamistiimistämme löytyy laajaa osaamista eri projekteja ja urakkamuotoja varten – olipa kyseessä korjaus-, uudis- tai tilamuutoshankkeet.

Seurakunnan kiinteistötoimen kolme tasoa

Lataa ilmainen oppaamme, jossa kerromme sinulle, mitkä ovat seurakuntasi kiinteistötoimen kolme tärkeintä tasoa, miten tunnistat niissä pullonkauloja sekä miten otat seurakuntasi kiinteistötoimen kokonaisvaltaisesti haltuusi.

Strategia- ja hallintotaso

Investointi- ja projektitaso

Ylläpidon johtamisen taso

Lataa tästä kiinteistötoimen kolme tasoa -opas!

Asiakaskokemuksia

”Urjalan seurakunta halusi kehittää seurakunnan talouden ja kiinteistöjen hoitoa. Tällainen ketterä ja innovatiivinen toimintamalli on erinomainen. Suosittelen.”

Timo Kumpunen, kirkkoherra

”Yhteistyömme oli saumatonta ja työn jälki kiitettävää. Plussaa: kokouksen alussa alkulaulun säestys kitaralla ja kauniilla äänellä laulaen kevensivät mukavasti kokouksen tunnelmaa.”

Helena Korppoo, ekonomi ja kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Osaamiseemme luottavat esimerkiksi

Yhteistyössä kanssamme seurakunnissa

Pasi Perander
HTM, Talousjohtaja

Juha Airio
Vakuutusasiantuntija, VTS

Jose Talonen
Vakuutusmeklari, KTM

Marjo Rönnkvist
Viestinnän asiantuntija, FM

Mika Pajunen
TT AmO, Liturginen konsultti