Markus Koskinen tukemaan FinProma Oy:n kasvua

Markus Koskinen ja kiinteistöalan asiantuntijayritys FinProma Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Koskinen tukee FinProman johtoa ja hallitusta kohti kasvua ja uusia markkinoita. FinProma Oy on keskittynyt kiinteistönhallinnan, kiinteistöalan talouden ja teknisen puolen asiantuntijapalveluihin. Lisäksi FinProman erilliset Seuris-palvelut tarjoavat talous- ja kiinteistöjohdon edelläkävijäpalveluita seurakunnille.

Markuksen tausta rakennusalalta ja monipuolinen osaaminen erilaisista liiketoiminnan kehittämisen näkökulmista on meille arvokasta pääomaa. Sopimus mahdollistaa kummallekin osapuolelle notkean ratkaisun täydentää ydinliiketoiminnan työkalupakkia, kertoo FinProma Oy:n omistajat Aleksi Riuttala ja Lauri Tuohimaa.

Koskinen on seurannut jo pidemmän aikaa “veljesten” draivia

ASUA:n aikoina sparrailimme toisiamme ja tapasimme säännöllisen epäsäännöllisesti. Silloin pääpaino oli vielä isännöinnissä ja seurakuntien kiinteistöpalveluissa. Nyt kun olemme puhuneet isossa kuvassa mm. kiinteistöalan teknisen puolen uudistustyöstä sekä tulevaisuuden kehityssuunnista, olen vakuuttunut heidän visioistaan. Haluan mahdollistaa heidän onnistumistaan, kertoo Markus innostuneena.

Lauri ja Aleksi ovat samoilla linjoilla

Olemme löytäneet yhteisiä toistemme tulevaisuuden suunnitelmia tukevia kiintopisteitä. Tarvitsemme uuden palvelun lanseerauksessa ulkopuolista tulokulmaa ja liikkeenjohdollista näkemystä, joten Markuksen joustava tapa tuottaa lisäarvoa liiketoimintamme kasvun tueksi on meille tässä tilanteessa tärkeää, kertovat Aleksi ja Lauri.

Markukselle yhteistyö merkitsee investointia tulevaan.

Lisätiedot:

Aleksi Riuttala

Co-founder, talous

(+358) 44 293 5569

aleksi.riuttala@finproma.fi

Lauri Tuohimaa

Co-founder, kiinteistöt

(+358) 45 136 3586

lauri.tuohimaa@finproma.fi

FinProman uutissivulle kirjoittelemme ajankohtaisia kirjoituksia. Parhaiten pysyt kuulolla uusista kirjoituksistamme esimerkiksi seuraamalla somekanaviamme:

Katso kaikki uutiset

Mikä FinProma?

Kiinteistöjen ja niiden käyttäjien kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydäntämme lähellä.

FinProma Oy on keskittynyt kiinteistönhallinnan, kiinteistöalan talouden ja teknisen puolen asiantuntijapalveluihin. Kanssamme saatte numerot hallintaan ja kiinteistöt kestämään.

FinProma Oy:n yrittäjäosakkaat Aleksi ja Lauri ovat puuhailleet ja askarrelleet yhdessä läpi lapsuuden ja nuoruuden, aina nykyhetkeen asti. Matkaa ovat värittäneet muun muassa yhteiset musiikkipuuhat, opiskelupiirit sekä muut sekalaiset projektit. Kokemusta yhteistyön pelaamisesta on siis tullut jo liki kolmen vuosikymmenen verran. Yhtiökumppanuuden lisäksi Aleksi ja Lauri ovat löytäneet itsensä toistensa häistä bestmanin roolissa.