MIKSI SEURIS-PALVELUT OVAT OLEMASSA?

Jotta seurakunnilla olisi käytössään oikea aikaista, täsmällistä asiantuntija-apua talouden, hallinnon ja kiinteistötoimen asioissa nyt ja tulevaisuudessa!

MITEN OLEMME RAKENTANEET TOIMINTAMME PERUSTAN?

Seurakuntien tarpeet ovat sydäntämme lähellä.

Seuris.fi kokoaa yhteen seurakuntien toimintaan erikoistuneen asiantuntijaverkoston.

Olemme yhdessä seurakuntien kanssa keskustellen luoneet mallin, jonka puitteissa talous-, hallinto- ja kiinteistötoimea koskevat haasteet voidaan hoitaa ketterästi ja innovatiivisesti.

Olemme viettäneet paljon aikaa seurakunnissa ja koemme, että tarjoamme asiakaslähtöistä asiantuntija-apua – ei yksin, vaan yhdessä!

MITÄ TARJOAMME?

Tarjoamme taivaallisia talous-, hallinto- ja kiinteistöratkaisuja.

Meiltä saatte apukädet yksittäisten hankkeiden ja projektien läpiviemiseen, joiden lisäksi voitte hyödyntää meitä esimerkiksi talous- tai kiinteistöpäällikön sijaisuuksissa, kiinteistötoimen rakennushankkeissa, talous- ja kiinteistötoimen kokonaisuuden hallinnassa, strategioissa, viestinnässä, lakiasioissa, vakuutusten hallinnassa tai muissa yleishallinnon kysymyksissä.

Seuris-palvelut pyrkivät koostamaan seurakunnalle ratkaisun seurakunnan tarpeiden mukaisesti kolmen ”tason” kautta – kevyistä keikkaluontoisista apukäsistä kokonaisuuden hallintaan.

Perustajista:

Perustajat Aleksi ja Lauri ovat puuhailleet ja askarrelleet yhdessä läpi lapsuuden ja nuoruuden, aina nykyhetkeen asti. Matkaa ovat värittäneet muun muassa yhteiset musiikkipuuhat, opiskelupiirit sekä muut sekalaiset projektit. Myös seurakuntien toiminta on nähty pöydän molemmin puolin – isosen, apuohjaajan, tuomasmessubändivetäjän, talouspäällikön ja kiinteistöpäällikön jakkaroilta käsin. Kokemusta yhteistyön pelaamisesta on siis tullut kolmen vuosikymmenen verran. Yhtiökumppanuuden lisäksi Aleksi ja Lauri ovat löytäneet itsensä toistensa häistä bestmanin roolissa.

Seuris-palvelut syntyivät seurakuntakentällä tarpeeseen. Yhtenä kantavista ajatuksista oli se, että pienemmilläkin seurakunnilla olisi käytössään taloudellisen ammattitaidon lisäksi kiinteistötekniikan ammattitaitoa – meneehän seurakuntien käyttötalousmenoista noin neljännes kiinteistötoimeen

Konkreettisen alkusysäyksen Seuris-palvelut saivat Aleksin siirtyessä Urjalan seurakunnan talouspäällikön virkatehtävistä yrittäjäksi. Seuris-palvelujen synnyssä myös Urjalan seurakunnalla ja sen luottamushenkilöillä oli konkreettinen rooli. Samoihin aikoihin Lauri suuntautui IAT-tutkinnossaan seurakuntien kiinteistötoimeen. Yhdessä Aleksi ja Lauri kävivät keskustelua useiden seurakuntakentällä toimivien henkilöiden kanssa.

Seuris-palvelujen takana vaikuttaa FinProma Oy, joka tarjoaa seurakunnille muun muassa seurakuntien omaa kiinteistöpäällikkö-palvelua. FinProma Oy:n Aleksi ja Lauri ovat perustaneet Seuris-palvelut ”taivaallisten talous- ja tilaratkaisujen” varaan, eli ajatuksena on tarjota kattavat, ketterät ja tarkoituksenmukaiset ratkaisut seurakuntien talous- ja kiinteistöjohtamisen haasteisiin. Toiminnassamme olemme lähteneet siitä, että talous ja tekniikka kulkevat käsi kädessä! Aluksi liikkeelle lähdettiin talouspäällikkö- ja kiinteistöpäällikkö-palvelusta, mikä otettiin seurakunnissa suurella mielenkiinnolla vastaan.

Tästä innostuneena palasimme perustavaa laatua olevan kysymyksen äärelle siitä, mikä on Seuris-palveluiden merkitys ja miten Seuris-palvelut voisivat palvella seurakuntia vaikuttavasti. Vaikuttavuuden saralla olemme ottaneet askeleita, joiden johdosta kiinteistötoimen palveluiden lisäksi Seuris.fi kokoaa nyt  yhteen seurakuntien toimintaan erikoistuneet talouden ja hallinnon asiantuntijat!

Tämän polun kautta Seuris-palvelut varmistavat osaltaan sen, että seurakunnilla olisi käytössään oikea aikaista, täsmällistä asiantuntija-apua talouden, hallinnon ja kiinteistötoimen asioissa nyt ja tulevaisuudessa!