ETSIMME PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ TAMPEREELLE!

Hei sinä,

Oletko kokenut projekti-insinööri tai urasi alkuvaiheessa oleva vastavalmistunut? Haluatko päästä mukaan työskentelemään mielenkiintoisten kiinteistötoimen projektien parissa sekä toimimaan kannustavan ja avoimen tiimimme kanssa? Hyppää mukaan kasvavaan yritykseemme ja hae meille rohkeasti työskentelemään!

FinProma Oy työnantajana

Olemme erikoistuneet julkisen sektorin kiinteistötoimen kysymyksiin. Asiakkaamme ovat pääasiassa seurakuntia ja kuntia. Muodostamme asiakkaidemme kanssa näkemyksen heidän kiinteistötoimensa tulevaisuudesta esimerkiksi kiinteistöstrategian muodossa. Strategian toimeenpanon saralla toimimme kiinteistönomistajien tukena kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta investointeihin ja hankkeisiin sekä niiden projektijohtamiseen.

Voit käydä kurkkaamassa etusivultamme parin minuutin esittelyvideon, jossa käydään läpi yrityksemme tarjoamaa ja sitä, miten me hahmotamme kiinteistötoimen asiakkuuksissamme. https://www.finproma.fi

Arvojamme ovat merkityksellisyys, vapaus sekä jatkuva oppiminen ja kehittyminen.

Projekti-insinööri

Etsimme työyhteisöömme oma-aloitteista projekti-insinööriä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien kohteiden parissa. Asiakkaamme ovat pääasiassa julkisen sektorin tahoja, kuten seurakuntia ja kuntia. Useissa kohteissa pääsemme tekemään yhteistyötä esimerkiksi museoviranomaisten kanssa.

Työnkuvaasi lukeutuu muun muassa seuraavia tehtäviä:

 • Työmaa- ja suunnittelukokouksissa sekä muissa asiakkaan kokouksissa sihteerinä tai puheenjohtajana toimiminen sekä työhön kuuluvien suunnitelmien, askelmerkkien ja hankkeiden etenemisen esittäminen sidosryhmille erilaisissa tilaisuuksissa – paikan päällä tai Teamsin välityksellä.
 • Rakennuttamistehtävät
 • Korjaus- ja uudishankkeiden tarveselvitysvaiheen tehtävät, hankesuunnittelu ja projektisuunnittelu
 • Korjaus- ja uudishankkeisiin liittyvät tehtävät, kuten tarjouspyyntöjen ja tarjousvertailuiden laatiminen kuntotutkimuksista, suunnittelusta ja urakoista
 • Yhteydenpito eri sidosryhmiin, asiakkaat ja heidän päättäjänsä, viranomaistahot, suunnittelijat ym.
 • Kiinteistötoimen huollon ja ylläpidon suunnittelu sekä organisointi, konsultointitehtävät
 • Valvontatehtävät
 • Kiinteistöjohtamisen suuntaviivojen määrittelyyn ja esim. investointiohjelmiin ja PTS-suunnitteluun liittyvät asiantuntijatyöt.
 • Muut kokemukseesi ja koulutukseesi soveltuvat tehtävät

Edellytämme sinulta

 • Soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi tekniseltä koulutusalalta. Soveltuvia koulutustaustoja voivat olla esimerkiksi rakennustekniikan insinöörin, talotekniikan insinöörin (AMK) tai rakennustekniikan diplomi-insinöörin tutkinto
 • Rakennusprojektien vaiheiden tuntemista ja niiden hallitsemista
 • Tavoitteisiin ja niiden toteutukseen sitoutumista
 • Hyviä kirjallisia taitoja sekä ohjelmistojen, kuten MS Office, käyttötaitoja
 • Vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalvelutaitoja
 • Ymmärrystä julkisen sektorin päätöksenteosta. Kunnan tai seurakunnan päätöksenteon prosessin ymmärtämisen katsomme eduksi, mutta nämä asiat oppii myös käytännössä.
 • Soveltuvaa työkokemusta

Tarkempi tehtävänkuva muovataan yhdessä työntekijän kanssa.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi mielenkiinnon kohteistasi riippuen – joko projektipäällikön tehtäviin ja/tai tulevaisuudessa projektitiimin vetäjän rooliin. Pääset työtehtävissäsi hahmottamaan ja ottamaan vastuuta kokonaisuuksista.

Hybridityöskentelymahdollisuudet, joko kotoa käsin etänä tai modernilta toimistoltamme MOW Supernovalta, Ratinan kauppakeskuksen kupeessa. Voit siis vaikuttaa, miten ja mistä haluat työskennellä.

Työt vaativat ajoittain käyntiä asiakaskohteissa, työmailla tai kokouksissa. Asiakaskohteet ovat pääasiassa Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla. Asiakasprojektit sisältävät satunnaisia iltakokouksia. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Kustannamme matkoihin liittyvät kilometrikorvaukset ja päivärahat.

Työskentelymahdollisuuden modernissa ja joustavassa Co-working toimistotilassa MOW Supernovassa, Tampereella – Ratinan kauppakeskuksen vieressä.

Avoimen ja joustavan työyhteisön, jossa otamme uudet työntekijät lämmöllä vastaan, tarjoamme kattavan tuen työn aloittamiseen ja siinä kehittymiseen. Pääset työskentelemään rennossa työyhteisössä, jossa tukenasi on osaava tiimi. Tiimisi koostuu monialaisesta asiantuntijaporukasta – insinööreistä talous- ja hallintopuolen asiantuntijoihin.

Työterveyshuolto. Liikunta-, kulttuuri- sekä lounassetelimahdollisuus. Lisäksi pidämme 1–2 kertaa vuodessa työntekijöiden yhteisiä kehitys- ja virkistyspäiviä.

_ _ _

PALKKAUS

Palkkaus sopimuksen mukaan (palkkahaitari on noin 3200–3800 e/kk, opinto- ja työkokemuksestasi riippuen).

TYÖN ALOITUSAJANKOHTA

Työn aloitusajankohta on sovitettavissa. Työt voi aloittaa nopeallakin aikataululla, mutta toivottu aloitusajankohta olisi viimeistään vuodenvaihteen jälkeen.

Hakemukset jätettävä 14.10 mennessä. Haastatteluja tehdään jo hakuajalla ja paikka saatetaan täyttää soveltuvan henkilön löytyessä jo aikaisemminkin.

HAKUOHJEET:

 • Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse info@finproma.fi.
 • Kerrothan hakemuksessa tehtävistä ja vastuualueista, jotka sinua kiinnostavat, minkälaisissa tehtävissä ja projekteissa olet työskennellyt aiemmin sekä miksi juuri me olisimme kiinnostava yritys työskennellä.
 • Lisätietoja työpaikasta antaa Lauri Tuohimaa, 045 136 3586, lauri.tuohimaa@finproma.fi ja Aleksi Riuttala 044 293 5569 aleksi.riuttala@finproma.fi

FinProman uutissivulle kirjoittelemme ajankohtaisia kirjoituksia. Parhaiten pysyt kuulolla uusista kirjoituksistamme esimerkiksi seuraamalla somekanaviamme:

Katso kaikki uutiset