ETSIMME PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ!

Hei sinä,

Haluatko päästä mukaan työskentelemään mielenkiintoisten kiinteistötoimen projektien parissa sekä toimimaan kannustavan ja avoimen tiimimme kanssa? Oletko kokenut projekti-insinööri tai urasi alkuvaiheessa oleva vastavalmistunut? Hyppää mukaan kasvavaan yritykseemme ja hae meille rohkeasti työskentelemään!

FinProma Oy työnantajana

Olemme erikoistuneet strategiseen kiinteistöjohtamiseen ja rakennuttamiseen. Ajatuksenamme on saattaa kiinteistötoimen numerot hallintaan ja kiinteistöt kestämään strategiatasolla – projekti- ja investointitasolla – ennakoivan ylläpidon tasolla. Asiakkaamme ovat julkisyhteisöjä ja muita organisaatioita, jotka ovat merkittäviä kiinteistönomistajia.

Arvojamme ovat merkityksellisyys, vapaus sekä jatkuva oppiminen ja kehittyminen.

Projekti-insinööri

Etsimme työyhteisöömme oma-aloitteista projekti-insinööriä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien kohteiden parissa. Projekteissamme pääset työskentelemään poikkitieteellisen hankekokoonpanon kanssa.

Työnkuvaasi lukeutuu muun muassa seuraavia tehtäviä:

 • Rakennuttamistehtävät, kuten korjaus- ja uudishankkeiden tarveselvitysvaiheen tehtävät, hankesuunnittelu ja projektisuunnittelu sekä kilpailutustehtävät
 • Koordinaatio- ja yhteydenpitotehtävät eri sidosryhmiin (asiakkaat ja heidän päättäjänsä, viranomaistahot, suunnittelijat ym.)
 • Työmaavalvontatehtävät
 • Kiinteistöjohtamisen suuntaviivojen määrittelyyn ja esim. investointiohjelmiin ja PTS-suunnitteluun liittyvät asiantuntijatyöt

Edellytämme sinulta

 • Soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi tekniseltä koulutusalalta. Soveltuvia koulutustaustoja voivat olla esimerkiksi rakennustekniikan insinöörin, talotekniikan insinöörin (AMK) tai rakennustekniikan diplomi-insinöörin tutkinto
 • Rakennusprojektien vaiheiden tuntemista ja niiden hallitsemista
 • Tavoitteisiin ja niiden toteutukseen sitoutumista
 • Hyviä kirjallisia taitoja sekä ohjelmistojen (mm. MS Office) käyttötaitoja
 • Vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalvelutaitoja
 • Soveltuvaa työkokemusta
 • Tarkempi tehtävänkuva muovataan yhdessä työntekijän kanssa.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi mielenkiinnon kohteistasi riippuen. Pääset työtehtävissäsi hahmottamaan ja ottamaan vastuuta kokonaisuuksista.

Hybridityöskentelymahdollisuudet, joko kotoa käsin etänä tai modernilta toimistoltamme MOW Supernovalta, Ratinan kauppakeskuksen kupeessa. Voit siis vaikuttaa, miten ja mistä haluat työskennellä.

Työt vaativat ajoittain käyntiä asiakaskohteissa, työmailla tai kokouksissa. Asiakaskohteet ovat pääasiassa Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla.

Työskentelymahdollisuuden modernissa ja joustavassa Co-working toimistotilassa MOW Supernovassa, Tampereella – Ratinan kauppakeskuksen vieressä.

Avoimen ja joustavan työyhteisön, jossa otamme uudet työntekijät lämmöllä vastaan, tarjoamme kattavan tuen työn aloittamiseen ja siinä kehittymiseen. Pääset työskentelemään rennossa työyhteisössä, jossa tukenasi on osaava tiimi. Tiimisi koostuu monialaisesta asiantuntijaporukasta – insinööreistä talous- ja hallintopuolen asiantuntijoihin.

Työterveyshuolto. Liikunta-, kulttuuri- sekä lounassetelimahdollisuus. Lisäksi pidämme vähintään kaksi kertaa vuodessa työntekijöiden yhteisiä kehitys- ja virkistyspäiviä.

_ _ _

PALKKAUS

Palkkaus sopimuksen mukaan (opinto- ja työkokemuksestasi riippuen bruttopalkka-arvio on noin 3.200 – 3.800 € / kk + muut asianmukaiset korvaukset ja edut).

TYÖN ALOITUSAJANKOHTA

Työn aloitusajankohta on sovitettavissa. Työt voi aloittaa nopeallakin aikataululla, mutta toivottu aloitusajankohta loka-marraskuun aikana.

KÄSITTELEMME HAKEMUKSIA NIIDEN SAAPUMISJÄRJESTYKSESSÄ.

HAKUOHJEET:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse info@finproma.fi.

Kerrothan hakemuksessa tehtävistä ja vastuualueista, jotka sinua kiinnostavat, minkälaisissa tehtävissä ja projekteissa olet työskennellyt aiemmin sekä miksi juuri me olisimme kiinnostava yritys työskennellä.

Lisätietoja työpaikasta antaa Lauri Tuohimaa, 045 136 3586, lauri.tuohimaa@finproma.fi ja Aleksi Riuttala 044 293 5569 aleksi.riuttala@finproma.fi sekä Henri Korhonen, 040 1875 472, henri.korhonen@finproma.fi

FinProman uutissivulle kirjoittelemme ajankohtaisia kirjoituksia. Parhaiten pysyt kuulolla uusista kirjoituksistamme esimerkiksi seuraamalla somekanaviamme:

Katso kaikki uutiset