Kiinteistöpäällikköpäivä Helsingissä 8.11.2023

Kiinteistöpäällikköpäivä on vuosittainen kiinteistön ylläpitoon, kiinteistökehitykseen ja vuokraukseen liittyviä ajankohtaisia aiheita käsittelevä ja alan toimijat yhteen kokoava seminaari. Tänä syksynä kuulemme puheenvuoroja uudistuvasta energiatehokkuusdirektiivistä ja siitä, mitä se tarkoittaa käytännössä sekä minkälaisia energiatehokkuutta parantavia hankkeita on toteutettu. Tarkastelemme myös tekijöitä, jotka vaikuttavat ylläpitokustannusten kulueriin, mistä koostuu hyvä ylläpitopalvelujen johtaminen ja miten kiinteistöstrategia huomioiden voidaan skenaarioselvityksillä löytää parhaat vaihtoehdot tulevaisuuteen.

FinProma mukana Kiinteistöpäällikköpäivässä

FinProma Oy:n Aleksi Riuttala ja Lauri Tuohimaa nousevat Kiinteistöpäällikköpäivien lauteille klo 13.50 aiheella ”Kiinteistöjä koskeva menneisyys ja nykyhetki tiedossa, mutta tulevaisuus askarruttaa? Kuinka ottaa seuraava askel?” Puheenvuorossamme käsittelemme sitä, kuinka kiinteistöstrategialla tehdään nykytila ja tavoitteet näkyviksi, ja edellen sitä, kuinka skenaarioselvityksellä voidaan löytää tulevaisuuden kannalta tarkoituksenmukaiset toimintavaihtoehdot.

Ilmoittaudu ja lunasta lippusi Kiinteistöpäällikkö-päiville TÄSTÄ!

FinProman uutissivulle kirjoittelemme ajankohtaisia kirjoituksia. Parhaiten pysyt kuulolla uusista kirjoituksistamme esimerkiksi seuraamalla somekanaviamme:

Katso kaikki uutiset